greatf.blogg.se

Den här bloggen kommer att handla Filippa, Carin, livet, kärlek, resor, vänner, mode, design.

Måndag 24/3

Publicerad 2014-03-24 09:56:52 i Allmänt,

Måndag o F o jag är rätt utvilade då vi fick sova på annan avd då de ville ha koll på F,s puls som går ner på natten. Båda sov som stockar.
 
Just nu spelar F spel med kompis Neo, de fann varandra igår.
Skönt med en kompis i egen ålder o vi föräldrar får vila huvudet ett tag o ha kontakt med utsidan av sjukhuset. Det känns annars som livet utanför inte finns allt kretsar bara kring livet här inne o beslut rörande annat går inte ens att ta.
 
Idag ska F förbredas för morgondagen o operation, men vi fick precis reda på att kirurgen är magsjuk o de vill ha rätt team vilket är skönt.
 
F är annars pigg o när vi tittar på henne fattar vi inget hur den söta tjejen med lockarna har något så allvarligt i sin kropp. 
Men spekulerande hjälper inte, frågor hjälper knappt. Super gulliga Maria sjuksköterska kom med F.s medicin i morse o i muggen ligger en liten grodprins o en ring, vad det värmer. Som sköterskan på andra avd i går kväll som kommer inrullande i rullstol, F. s ögon blir stora, kan man jobba i rullstol? Även hon underbar vilket bemötande mot de små. 
 
Solen skiner ute, livet rullar på för de flesta. 
Trots allt finns de stunder även här som blir positiva. Som fotbollsspel, bus på lekterapin, dataspel med Neo.
/C
 

Kommentarer

Postat av: Joanna

Publicerad 2014-03-24 10:24:13

Skönt att hon har hittat en kompis :) håller tummar och tår att allt går bra imorgon .Mollie hälsar så mycket stor kram Joanna

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela