greatf.blogg.se

Den här bloggen kommer att handla Filippa, Carin, livet, kärlek, resor, vänner, mode, design.

Lördag 29 mars!

Publicerad 2014-03-29 09:26:38 i Allmänt,

Vakna eller ja vi har väl i princip inte sovit något i natt. Knölig natt och stackars F hade ont i halsen efter den dumma slangen som suttit där.
Masserande av ben, pulsapparat som tjuter och helikopter som landar gör natten något rörig och ibland är jag så trött att jag känner mig full.

Men som alltid kommer en morgon. Söta Maria vår favvoritsköterska kommer in superfräsch, positiv och pigg, själv känner jag mig som ett vrak och allt annat än pigg.
Kaffe och frukost och F.s underbart härliga humör (hm arg som ett troll ibland), ska nog få oss vakna.
Vi visste ju hon hade humör innan men nu, ojoj, lite svårt i vissa lägen att hålla oss för skratt för hon ser rätt rolig ut när hon väser NEJ när vi vill hon ska ta något eller vrida sig.

Det blir en lördag där många kommer njuta av den vackra våren vi ser är på gång utanför, men där vi nog får tampas en del med lilla frökan F som idag har fått order att sätta sig på sängkanten, en stor bedrift efter en operation av det slag hon varit med om.
 
Tack alla ni som skickar meddelande, vi är så glada att ni bryr er det värmer även om vi idag inte kommunicerar med så många utan mer lever i vår bubbla så behövs ett tecken från livet utanför och att det faktiskt fortsätter
då vårt liv just nu är på paus...
/C

Kommentarer

Postat av: Marie

Publicerad 2014-03-29 10:56:34

Hihi... Det där med humöret är ju ett gott tecken ❤️ Egen vilja o glöd ❤️
Du, systra, minns du när de (F o F) var bebisar, när vi var så där trötta så man typ ville kräkas eller typ inte kunde fatta hur man skulle orka 5 minuter till... Men vi fixade det, och du/ni klarar det här! ❤️ Då, som nu, får du ta energi från ditt fokus på F ❤️
Och så får man mitt i det tunga, trötta se de små (och stora) positiva sakerna och bara suga åt sig o verkligen le, skratta och njuta av dem, då fylls kroppen av ork ❤️
Sänder Styrkekramar till er ❤️

Postat av: Jenny

Publicerad 2014-03-29 14:06:55

Det är så skönt att läsa om att Filippa är på avdelningen och att det har gått bra😃

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela