greatf.blogg.se

Den här bloggen kommer att handla Filippa, Carin, livet, kärlek, resor, vänner, mode, design.

Tisdag 3 juni em..

Publicerad 2014-06-03 15:32:52 i Allmänt,

Så var dagen klar med alla besök, F som vanligt utomordentligt go och glad på alla sätt.
Tyvärr fick vi väl lite tråkigt besked med ögat, det kan inte opereras och vi ska nu istället prova glasögon och se om hjärnan kan ställa om sig. Förmodligen har F skelat sedan en tid och hjärnan fungerar så att den ställer om sig och nu verkar det svårare att släppa på samt så har ju faktiskt en tumör sutti där.
Självklart hoppas vi på det bästa och ska försöka se positivt på det hela men det hade känts på något sätt lättare att få det klart och att F kan gå vidare.
 
Återigen slås jag av alla goa människor och vi springer på några gamla kompisar som vi haft nära kontakt med. Det känns fortfarande på något sätt tryggare att vara där på sjukhuset än hemma, det är en viss trygghet. Men jag vet ju vi kommer få vara där några gånger till, nästa möte efter midsommar eller då vi kommer hem från vår resa då är det dags att åka magnetröntgen igen.
 
Glada att dagen är över tar vi igen oss och F leker, som alltid den som tar det som det kommer.
/C

Kommentarer

Postat av: Pernilla

Publicerad 2014-06-04 06:03:34

Vännen! Va tråkigt med ögat, men F är stark och det är du med. Nu är det bara att hålla tummarna att glasögonen hjälper, så att hon iaf slipper dubbelseendet. Ni är otroliga som tar er genom allt detta!

Stor kram till er båda ♥♥♥♥♥♥

Svar: Tack! VI får kämpa på. Kram
Carin Kjellin

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela