greatf.blogg.se

Den här bloggen kommer att handla Filippa, Carin, livet, kärlek, resor, vänner, mode, design.

Onsdag 9 juli

Publicerad 2014-07-09 13:04:10 i Allmänt,

Varmt och ännu varmare och bara att njuta helt klart.
Livet rullar på och liten F mår bra vad vi ser, ja förutom sitt dubbelseende som tyvärr inte ger med sig.
Hon kämpar på med sin lapp för ögat och jag undrar ibland hur hon orkar, men som vanligt är svaret, vad har hon för val.
Jag har inte tidigare lagt ut så många bilder på F men idag känns det ok att göra då hennes hår är tillbaka och hon är riktigt söt i sitt korta hår, något hon själv säkert inte håller med om men vi andra tycker det.
 
F leker, busar, badar och känns för tillfället som vilken 8-åring som helst men med en sjukdom i bagaget som hennes blir det ju inte helt så. I måndags fick vi röntgentid och det kändes som en kalldusch fast jag visste att en tid var på väg. Helt plötsligt inser jag igen att vi lever för dagen och än så länge på lånad tid, samma för alla men mer uppenbart för F.
22 juli röntgen och tidiga morgon på Akademiska. Jag hoppas vid allt som finns att hoppas med att det går bra och att resultatet är det vi önskar.Tills dess fortsätter vi "leva".
 
Idag är liten F på väg med sin pappa mot Köpenhamn och massor med kul där. Det känns viktigt att vi som föräldrar gör saker med henne så hon känner det inte är någon större skillnad mot hur andra i hennes ålder har det. Nu är hon ju väldigt full av liv så det är ju inte så svårt för oss men hon är ändå belagd med vissa restrektioner.
 
Ha en superskön semester ni som börjat.
Återigen var rädda om varandra.
/C
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela