greatf.blogg.se

Den här bloggen kommer att handla Filippa, Carin, livet, kärlek, resor, vänner, mode, design.

Torsdag kväll

Publicerad 2014-04-03 21:43:07 i Allmänt,

F slumrar nu i sin säng efter en lång dag. Jag är fortfarande förundrad över hur tuff hon är.
Att hon orkar med alla som sliter i oss, fast ibland låter hon bli att svara, ha skön brud.
 
I morgon bitti har vi tid på ögonmottagningen för uppföljning, vi hoppas ju att F snart ser som hon ska.
Vi har inte ännu fått svar på vad det var för tumör, och idag känner jag att jag helst slapp det men hoppas självklart den inte var en elak art, önskar så att F slipper med bök det har varit tillräckligt med det hon går igenom.
 
Idag fick jag ett sms av en kär vän som ska gifta sig snart vilket var så underbart skönt att få läsa, att livet går vidare och att kärleken är den som vinner över allt. Jag känner själv sådan kärlek till F att jag aldrig upplevt något liknande. Vi hade innan den här händelsen en bra och mycket skön relation F och jag, men detta har stärkt oss ännu mer och den kärleken är enorm.
 
Jag tänker på hur mycket vi människor går igenom och ibland hur mycket onödigt vi går igenom där vi istället skulle bara bestämma oss och sätta ner foten. Vi har faktiskt inte tid att lägga ner på onödiga saker och jag tänker på och undrar hur jag kommer känna när jag kommer härifrån efter att ha levt snart i 2,5 vecka i en bubbla där jag i princip inte tagit in mer än just det som händer här. Kommer jag vara samma person, jag tror inte det. Jag vet idag att jag har Er där ute, fantastiska människor där jag känt en del länge och en del under kortare tid men den värme ni visar oss gör att vi orkar.
 
Nu snarkar min söta fröken, lika bra att försöka sova, i morgon en ny dag och nytt spring i dörrarna.
 
Gällande min kommunikation med försäkringskassan så ja, bök och bök...statlig myndiget behöver jag säga mer, men det är bara att orka det med..."what doesn´t kill you makes you stronger"...
/C

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela