greatf.blogg.se

Den här bloggen kommer att handla Filippa, Carin, livet, kärlek, resor, vänner, mode, design.

Onsdag 9/4

Publicerad 2014-04-09 14:31:18 i Allmänt,

Tuff förmiddag för F när nästan 30 stygn skulle tas bort o det gjorde ont. Fruktansvärt jobbigt att se sitt barn lida men F var återigen så tapper.
 
Med endast plåster på sårområdet sover hon nu gott på som hon säger "sin vän" soffan.
 
Dagen har även inneburit prat med konsult, läkare, sjukgymnast o psykolog. Kommer knappt ihåg något nu.
 
En bit på resan är gjord kanske den lättaste biten konstigt nog. Vi insåg idag när vi var tillbaka på avd att där fanns tryggheten o vår bubbla vi levt i. Låter säkert konstigt o hade jag inte själv nu upplevt det vi gör hade jag nog tyckt vilka knäppgökar. Men faktum är att få "komma hem" inte kändes lika bra som vi trott, jo kanske för F men inte för oss vuxna.
 
Många tror säkert att men så skönt bara att njuta av solen o våren men så är det inte.
F ska tillbaka till vardagen i den takt hon orkar. Bara själva läkningen tar 6 månader, vi förstod varför nu när vi såg det ena såret med 23 stygn.
Hela rehabiliterings tiden räknar de ska ta 1 år. Då ska kontroller göras o träning fortskrida.
 
Mitt i allt ska vi som föräldrar även försöka orka, vi ska helst komma tillbaka till jobb för det är ju inga räkningar som tar VAB.
 
Mycket att tänka på o sen oron som alltid kommer finnas där för F.
Så en dag i taget o ni som finns i vår närhet kommer fortsatt att vara viktiga så ge inte upp om vi ibland inte tycker att solens stråkar räcker för att glädjas el vi inte orkar en fika.
💜C

Kommentarer

Postat av: Pernilla

Publicerad 2014-04-09 15:25:28

Ger aldrig upp... finns här när du/ni vill och behöver. Det vet du C!
Ni har en lång tid framför er, lång och förmodligen riktigt jobbig och tuff. Samtidigt lär ni er att uppskatta livet och som det så fint heter Carpe diem :-)

Ta hand om er och tänk på att det är inte bara F som ska komma tillbaka till det vardagliga livet, det är även ni föräldrar. Ni har gått igenom oerhört mycket, du har inget ärr på huvudet som F men du behöver nog lika mycket bearbetning när det handlar om det psykologiska och alla dina tankar.

Finns för er <3

Svar: Tack fina du!!!💚
Carin Kjellin

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela